Σ’ έναν κόσμο όπου καθημερινά οι απαιτήσεις αυξάνουν, η πιο διαχρονική αξία αναδεικνύεται η εκπαίδευση.

Τον Σεπτέμβριο του 2000 άρχισε την λειτουργία του στον πεζόδρομο της Καραϊσκάκη το φροντιστήριο Φάσμα. Μία δυναμική ομάδα εκπαιδευτικών είχε την ιδέα να δημιουργήσει ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα μαθητών με στόχο την άριστη προετοιμασία τους για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Έτσι, το 2002 λειτούργησε ο φροντιστηριακός οργανισμός Φάσμα στην σημερινή του τοποθεσία, Δ. Στάικου 1, στοχεύοντας να συνεχίσει την προσφορά υψηλού επιπέδου σπουδών στους μαθητές του Αγρινίου.

Το φροντιστήριό μας ανταποκρίνεται απόλυτα στις εκπαιδευτικές ανάγκες και των πιο απαιτητικών υποψηφίων, θέση που επιβεβαιώνεται από το πλήθος των επιστημόνων που υπήρξαν μαθητές μας.

Έτσι συνεχίζουμε να υλοποιούμε, τις βασικές αρχές μιας ουσιαστικής φροντιστηριακής προετοιμασίας οι οποίες συνοψίζονται:

  • στο εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό,
  • στα ολιγομελή τμήματα και την ομοιογενή σύνθεσή τους,
  • στα αποτελεσματικά προγράμματα διδασκαλίας ,
  • στις τακτικές προφορικές και γραπτές επαναλήψεις (διαγωνίσματα),
  • στην αντιμετώπιση κάθε μαθητή μας ως ξεχωριστής προσωπικότητας .

Λειτουργία Φροντιστηρίου

Το φροντιστήριο “Φάσμα” είναι σταθερά προσανατολισμένο στην ποιότητα, την αριστεία, τη συνεχή πρόοδο και βελτίωση. Οι αξίες αυτές αποτελούν σημεία αναφοράς όλων των συνεργατών μας με στόχο το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Υψηλό επίπεδο διδασκαλίας

Οι καθηγητές μας δεν εφησυχάζουν ποτέ, μελετούν, ανανεώνουν τις γνώσεις τους και ανταποκρίνονται στις σύγχρονες εξελίξεις, με στόχο να προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο σπουδών στους μαθητές μας , ώστε να αριστεύσουν.

Η Μεθοδικότητα

Οι μαθητές μας ασκούνται να εργάζονται μεθοδικά, να διαβάζουν συστηματικά και να σκέφτονται ορθά. Τους βοηθάμε να ανακαλύψουν τις δυνάμεις τους και να φτάσουν στα όρια των δυνατοτήτων τους.

Η Αποτελεσματικότητα

Θέτοντας στόχους και εργαζόμενοι με πρόγραμμα και σχέδιο, επιτυγχάνουμε άριστα αποτελέσματα.

Συνεχής Βελτίωση

Πιστεύουμε στην οργάνωση που μαθαίνει. Ενθαρρύνουμε την πρωτοβουλία και  ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις. Κάθε μαθητής είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα: βρισκόμαστε δίπλα του, ενδυναμώνουμε τη θέλησή του, ακούμε τις ανησυχίες του, συμμετέχουμε στον προβληματισμό του.

Η Ευγενής Άμιλλα

Καλλιεργούμε στους μαθητές μας τον ευγενή ανταγωνισμό και τη θέληση για διάκριση. Ενισχύουμε την πίστη στην επιτυχία των στόχων τους, τονώνουμε την πίστη στον εαυτό τους.

Διεύθυνση σπουδών:
Μιζεράκης Γιώργος, Καραμήτρος Νίκος,
Γιαννιώτης Δημήτρης, Καλαμπαλίκης Χρίστος,
Παπανίκος Σταύρος, Αμβράζης Νίκος